LÖSEV’in anneleri üretiyor, çocuklar iyileşiyor

ANKARA (İGFA) – Hem şıklığıyla göz dolduran hem de lösemili çocukların iyileşmesine katkı sağlayan LÖSEV hediyeleri, yeni yılın anlamını bir kez daha pekiştiriyor.

 

LÖSEV’in “Annemin de Yüzü Gülüyor” projesiyle, Rehabilitasyon ve Uğraş Atölyelerinde anneler tarafından üretilen el emeği ürünlerin satışından elde edilen gelir lösemili çocukların tedavisinde kullanılırken, proje aynı zamanda  üretim yapan anneler için de istihdam sağlıyor.

“LSV Dükkan” markasıyla satışa sunulan ürünlerden elde edilen gelir ise vakfa kayıtlı lösemi ve kanser mücadelecisi çocukların tedavi masrafları ve sosyal ihtiyaçları için kullanılıyor.

 

Bu yıl da anneler tarafından yılbaşına özel olarak hazırlanan yılbaşı sepetleri, her yaş ve kesime hitap eden çeşitleriyle dikkat çekiyor.

Bets10 Giriş - Beinwon - Beinwon - Jokerbet - Canlı maç izle - iddaa tahminleri - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Salus Medya - Hızlı Resim - Antalya haberleri - Instagram ücretsiz yorum - fue hair transplant - Acibadem - 7dak - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay -