1. Haberler
  2. Manisa’dan dere yatakları için uyarı

Manisa’dan dere yatakları için uyarı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MANİSA (İGFA) – Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz haftadan itibaren etkili olan yağışlara karşı gerekli önlemleri aldı.

Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Yunusemre ilçesine bağlı Uncubozköy Mahallesinde bulunan derenin Laleli, Cumhuriyet ve Atatürk Mahallelerinden geçen 3 kilometrelik kısmında temizlik çalışması gerçekleştirildi. Temizlik çalışmaları esnasında vatandaşlar tarafından bilinçsizce atılan dereye atılan çok sayıda atık çıkarıldı.

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada vatandaşlar bir kez daha uyarılarak, dere yatakları ve kanallara çöp atılmaması konusunda bilinçli olmaya çağırıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Manisa’dan dere yatakları için uyarı
Yorum Yap
Giriş Yap

Yıldız Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -