FNF Greg Heffley Mod
FNF Diary of a Wimpy Kid Mod ya da diğer adıyla FNF Greg Heffley Mod , Jeff Kinney’nin Diary of a Wimpy Kid kitap serisinin kahramanı olarak hizmet veren ve kitapta yaramaz bir çocuk olarak geçen Greg Heffley hakkında yapılmış bir FNF mod olarak karşımıza çıkar. FNF: Diary of a Wimpy Kid Mod (FNF Greg Heffley Mod), Misfortvne ve LucarioPlays adlı geliştiriciler tarafından tarafından yapılmıştır.
Animasyonlu ara sahneler ve oldukça ilginç bir hikayesi ile karşımıza çıkan FNF Greg Heffley mod, oyuncuları sadece oyuna değil, aynı zamanda ana karakterin hikayesine de çeken birkaç moddan biridir.
Friday Night Funkin Greg Heffley Mod , yalnızca oynamaktan daha fazlasını içeren yepyeni bir moddur. Greg Heffley modu Greg’in hayatı hakkında daha fazla şey öğreneceğiniz çok sayıda ara sahne içeren bir filme benzemektedir. Wimpy Kid’in Günlüğü: Greg Heffley olarak da bilinen FNF Greg Heffley mod, iyi tasarlanmış ve ilgi çekici bir hikaye arayanlar için kaçırılmaz bir fırsattır..
Diary of a Wimpy Kid modunun, mod hakkında paylaşılanlardan “Epic Rap Battle” (epik rap savaşu) olarak adlandırılan etkinliği içerdiğine dikkatinizi çekeriz. Oyunun ve modun fanları epic rap battle etkinliğini oldukça komik olduğunu bildiriyorlar. Hefflet’i hepimiz oldukça inek bildiğiniz için sakın onu mikrofonda Eminem gibi davranmasını beklemeyin. Modun neler sunabileceğini tüm detaylarıyla önümüzdeki haftalarda tam sürüm olarak yayınlandıktan sonra göreceğiz.
Greg Heffley Kimdir?
Greg Heffley, Diary Of A Wimpy Kid serisinin ana karakteridir. Diary of a Wimpy Kid modunda, diğer adıyla FNF Greg Heffley mod, Boyfriend zayıf bir günde Greg Heffley’e meydan okumaya gelir.
Greg, tamamen tek renkli bir tarzda çizilmiş, uzun boylu, çöp adam benzeri bir insandır. Greg’in kafasından çıkıntı yapan Temel Reis’in saçlarıı andıran üç saç teli var. Greg beyaz bir gömlek, siyah şort ve beyaz çorap ve ayakkabı giymektedir. Greg Heffley, Wimpy Kid modunu oynadığınız sırada sırasında beyaz askılı siyah sırt çantasını da takmaktadır. Greg’in mikrofonunun siyah bir ucu ve beyaz bir kolu vardır.
FNF Diary of a Wimpy Kid Mod Oyna
Friday Night Funkin Greg Heffley Mod (FNF Diary of a Wimpy Kid Mod) çevrimiçi oynayabileceğiniz bir moddur. FNF Test gibi siteler üzerinden bilgisayarınıza gerek kalmadan FNF Diary of a Wimpy Kid Mod’u oynayabilirsiniz.