1. Haberler
  2. Domaniç’te pehlivanlar 662. kez güreşti

Domaniç’te pehlivanlar 662. kez güreşti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KÜTAHYA (İGFA) – Ebe Çamlığı Er Meydanı’nda düzenlenen güreşlere baş, başaltı, büyük orta, küçük orta, deste büyük, deste küçük, tozkoparan ve minikler kategorilerinde 300’e yakın pehlivan katıldı.

Müsabakaların finalinde Kürşat Şevki Korkmaz’a üstünlük sağlayan Nedim Gürel, başpehlivanlığı elde etti.

Arif Akın ve Ali Güngör Ekin üçüncü oldu. Baş altı kategorisinde ise Yiğit Yılmaz birinci, Tufan Güzel ikinci ve Raşit Aysel ile Erhan Yılmaz üçüncü oldu.

Bu yıl 662. Domaniç Yağlı Pehlivan Güreş Ağası Ercan Tekdemir, gelecek sezon ağalığı Ceyhun Ergün’e bıraktı.

Domaniç Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne, Kütahya Başkan Vekili Abdullah Damcı, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Domaniç’te pehlivanlar 662. kez güreşti
Yorum Yap
Giriş Yap

Yıldız Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -