1. Haberler
  2. Atlı Dayanıklılık Yarışmaları’nda kupalar sahiplerini buldu

Atlı Dayanıklılık Yarışmaları’nda kupalar sahiplerini buldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KOCAELİ (İGFA) – “Sporun ve Sporcunun Başkenti Kocaeli” vizyonu ile yerel, ulusal ve uluslararası organizasyonlar ile tüm branşlarda spor aktivitelerine düzenleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu kez Türkiye Binicilik Federasyonu ile Gebze Atlı Spor Kulübü işbirliğinde düzenlediği 2023 yılının ilk Atlı Dayanıklılık Yarışlarına ev sahipliği yaptı. Gebze Atlı Spor Kulübünde iki gün süren şampiyonaya 17 kulüpten 65 sporcu katıldı.

ÇEKİŞMELİ GEÇEN YARIŞLAR

Yarışmalarda ilk günde 100, 80 ve 20 ile ikinci günde ise 60, 40 ve 20 kilometrelik kalifikasyon koşuları yapıldı. Yarışmaları katılım sağlayan kulüp başkanları, yöneticileri, sporcular ve ailelerin heyecanla izlediği ve bir o kadar da çekişmeli geçen yarışlar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

venusbetgiris.net

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Atlı Dayanıklılık Yarışmaları’nda kupalar sahiplerini buldu
Yorum Yap
Giriş Yap

Yıldız Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -