1. Haberler
  2. “Sevgi Her Şeydir” konseri büyüledi

“Sevgi Her Şeydir” konseri büyüledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANTALYA (İGFA) – Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda gerçekleşen konserde; Çocuk ve Gençlik Korosu’nun şefliğini Nazlı Ünlüsoy Aybaş, Yetişkin Korosu’nun şefliğini ise Ahmet Rauf Ulusoy’un yaptığı konserde Rufina Bahadır piyanoyla korolara eşlik etti. Konser seyirciler tarafından büyük beğeni aldı.

Türk ve Dünya Eserleri Sesnlendirildi

Konserde sahneye ilk olarak Çocuk Korosu çıktı. Koro; Annemize Türkü, İnatçı İki Keçi, Bir Dünya Yaratalım gibi çocuk şarkılarını, sonrasında sahneye çıkan Gençlik Korosu ise Gemiler Giresun’a, Ederlezi, Dök Zülfünü gibi eserleri seslendirdi. Son olarak Sahne alan Yetişkinler Korosu da Turnalar, Dost Kervanı, Laçin, Autum Leaves ve Zafer Marşı’nı söyledi. Konserin son bölümünde ise bütün korolar aynı anda sahne alarak; Sevgi Her Şeydir adlı eseri seslendirdi.

Konserin bitiminde İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Şube Müdürü Okan Atila tarafından Nazlı Ünlüsoy Aybaş, Ahmet Rauf Ulusoy ve Rufina Bahadır’a çiçek takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Sevgi Her Şeydir” konseri büyüledi
Yorum Yap
Giriş Yap

Yıldız Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -