1. Haberler
  2. Özge Demirkol Bayraktar Lilly Türkiye Etik ve Uyum Direktörü oldu

Özge Demirkol Bayraktar Lilly Türkiye Etik ve Uyum Direktörü oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özge Demirkol Bayraktar, Lilly’ye 2014 yılında Satın Alma Lideri olarak katıldı.  2016-2018 yılları arasında Kıdemli Finansal Analist olarak ek sorumluluklar üstlenen Bayraktar, 2018’de kısa süreli görevlendirme kapsamında Güney Asya, Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (SAMETA) Fiyatlandırma Müdürü olarak görev yaptı ve bu görevi başarıyla tamamladıktan sonra SAMETA Fiyatlandırma Müdürü rolüne terfi etti. 1 Mart 2021 tarihinden bu yana ise Lilly Kuzeydoğu Afrika (NEA) Alliance (İş birliği) Finans Müdürü olarak görev yapan Özge Demirkol Bayraktar, 1 Mayıs 2022 itibarıyla Lilly Türkiye Etik ve Uyum Direktörü olarak atandı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden 2010 yılında mezun olan Bayraktar, 2015-2017 yılları arasında Bilgi Üniversitesi MBA programında yüksek lisansını tamamladı. Bayraktar, Lilly’ye katılmadan önce L’Oréal ve Bosch’ta Satın Alma Uzmanı olarak görev yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özge Demirkol Bayraktar Lilly Türkiye Etik ve Uyum Direktörü oldu
Yorum Yap
Giriş Yap

Yıldız Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -