1. Haberler
  2. Yine +38 dereceleri göreceğiz

Yine +38 dereceleri göreceğiz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hava sıcaklığının, kuzeybatı kesimlerde azalacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilirken, yurdun diğer kesimlerinde hava, mevsim normalleri üzerinde seyredecek. Marmara’nın kuzeyi için ‘kuvvetli rüzgar’ uyarısı geldi.

ANKARA (İGFA) – Meteoroloji Genel Müdürlüğü 10 Temmuz Perşembe gününe ilişkin hava tahmin raporunu yayımladı.

Yapılan tahminlere göre Türkiye’nin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Ardahan, Kars ve Iğdır çevreleri, Van’ın doğu kesimleri ile Artvin, Trabzon ve Rize’nin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının, kuzeybatı kesimlerde azalacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilirken, rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın kuzeyinde kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, kuvvetli olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yine +38 dereceleri göreceğiz
Yorum Yap
Giriş Yap

Yıldız Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -