1. Haberler
  2. 8 il için yerel sağanak uyarısı

8 il için yerel sağanak uyarısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji’den alınan son hava durumu tahminlerine göre; öğle saatlerinden itibaren Kütahya, Afyon, Isparta, Burdur, Antalya, Kocaeli, Sakarya ve Ankara’nın yerel sağanak yağışlı havanın etkisi altına girecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2022 10:14

Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2022 10:14

ANKARA (İGFA) – Meteoroloji Genel Müdürlüğü, öğle saatlerinden sonra Kütahya, Afyon, Isparta, Burdur, Antalya, Kocaeli, Sakarya ve Ankara’da  sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Öğleden sonra ve akşam saatlerinde Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Antalya’nın kuzeybatısı ve Ankara’nın güney çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Sakarya, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
8 il için yerel sağanak uyarısı
Yorum Yap
Giriş Yap

Yıldız Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -